Over ons

Levensloopbestendig wonen, gevelrenovatie en verduurzaming van bestaande woningen en bedrijfspanden zullen een steeds grotere vlucht nemen. De meeste leveranciers leveren alleen deeloplossingen maar wie kijkt er naar het totale plaatje?

Chris Ghijsen (Heerlen 1958), naamgever van het bureau, heeft van jongs af aan belangstelling voor de bouwkunst en rondde met succes de HTS te Heerlen en de TU te Eindhoven af. Hij werkte met en bij gerenommeerde architectenbureau's en leerde zo kennis en kunde uit te diepen. In zijn architectuur streeft hij naar een zuivere eenvoud en een afgewogen balans tussen traditie en moderniteit.

Sinds 2009 werkt hij geheel zelfstandig in het Limburgse Susteren, beroemd om zijn prachtige Romaanse basiliek. Hij is vertrouwd met nagenoeg elke gemeente in de regio en daarbuiten en is voor deeldisciplines met vakbekwame specialisten omringd.
Geïnteresseerd?

Neem contact op met Chris Ghijsen Architect voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Contactgegevens

Majoor Evanslaan 5
6114KR Susteren
T 0464492986
E ch.ghijsen@home.nl
KvK 14059550

Chris Ghijsen Architect

Architect Chris Ghijsen zorgt dat u zich altijd thuis voelt. Als architect van onder meer woonhuizen en bedrijfspanden houdt Chris Ghijsen altijd rekening met de meest specifieke wensen van de uiteindelijke gebruiker.

Volg ons