Woonhuizen

Uw eigen woonhuis bouwen mag gelden als een van de belangrijkste, mooiste en meest lonende dingen in uw leven. Natuurlijk verdient dit de grootst mogelijke zorg en aandacht. U brengt er immers het grootste deel van uw leven in door en als het goed is komt u er steeds weer met plezier in thuis.

Chris Ghijsen Architect is u behulpzaam bij het bouwen van uw eigen huis. Geheel naar en volgens UW wensen. Dit kan een eigentijds huis zijn, modern en strak . Of juist een woning met een wat meer traditioneel uiterlijk. Maar traditioneel betekent geenszins oubollig en belegen. Samen bekijken we welke architectuur u het beste past.

Chris Ghijsen Architect weet er voor u altijd de juiste draai aan te geven. Laat u door onderstaande voorbeelden met elk hun eigen unieke verhaal alvast inspireren.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Chris Ghijsen Architect voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Contactgegevens

Majoor Evanslaan 5
6114KR Susteren
T 0464492986
E ch.ghijsen@home.nl
KvK 14059550

Chris Ghijsen Architect

Architect Chris Ghijsen zorgt dat u zich altijd thuis voelt. Als architect van onder meer woonhuizen en bedrijfspanden houdt Chris Ghijsen altijd rekening met de meest specifieke wensen van de uiteindelijke gebruiker.

Volg ons